Electronics Design Engineer

Electronics Design Engineer
WO Enschede - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Werk jij graag in een high tech wereld, waar jij je ideeën volop kwijt kunt en waar je een belangrijke bijdrage hebt in de ontwikkeling van systemen voor de (verduurzaming van) luchtvaart, industrie en defensie?

Wat ga jij doen?

Vanwege groei en verdere professionalisering van Aeronamic zoeken we een ervaren Electronics Design Engineer die verantwoordelijk is voor de gehele ontwerpcyclus van lichtgewicht en hogesnelheid elektrische compressoren. Van ontwerp tot en met de testfase en zelfs het bewust mogen ‘vernielen’ om tot het beste resultaat te kunnen komen. Als Specialist ben je flexibel genoeg om diverse taken uit te voeren.

Belangrijkste werkzaamheden als Electronics Design Engineer:

  • Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en testen van inverters voor luchtvaart- en industriële toepassingen
  • Assisteren bij het faciliteren van de productie van de inverters en ondersteuning bieden, zowel aan klanten als intern
  • Deelname aan R&D-activiteiten om de prestaties van de inverters verder te verbeteren (SiC-technologie, hoogwaardige sensorloze regeltechnieken, optimalisatietechnieken, enz.) 

Over jouw nieuwe werkgever & collega’s:

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Aeronamic ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een ambitieuze hightech organisatie in de vliegtuigbranche die veel investeert in haar medewerkers.

Jij komt terecht in een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar openheid heel belangrijk is. De gehele afdeling Engineering telt ongeveer 20 medewerkers, waarbij jij deel uitmaakt van het multiculturele Electric Drives team bestaande uit 5 ervaren professionals met Ronald van der Meer als Teamleider. Tijdens de lunch eet je een broodje aan de bar, wordt er gedart of gewandeld en er zijn regelmatig afdelingsuitjes. 

Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) maakt onderdeel uit van de procedure.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je contact opnemen met Ulrike Leus van Eqib (06-10338386). Eqib beheert deze vacature exclusief voor Aeronamic.