Allround Assemblagemedewerker

Allround Assemblagemedewerker
MBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Metaalkanjers beheert deze vacature namens Aeronamic.

Bij Aeronamic ga jij de uitdaging aan om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren. Ondanks dat jij 150 collega’s krijgt, zijn wij met name trots op het familiegevoel. Dit gevoel hebben wij door de jaren heen weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 11 jaar!

In deze rol werk je nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen. Denk hierbij aan: Machining, Logistiek, Lead Engineers, Speciale processen en Kwaliteit. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er  met het hele team de planning voor de komende 2 dagen besproken. Zie jij punten om het werkproces te verbeteren? Deze kan je tijdens het overleg altijd aankaarten!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Als Allround Assemblage Medewerker werk je samen met je team aan het assembleren van hoogwaardige (sub)systemen voor de luchtvaart. In een schone en geconditioneerde werkomgeving bouw je nieuwe systemen. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, demonteren, inspecteren, repareren en testen van bestaande systemen.

Je assembleert verschillende hoogwaardige materialen, waaronder magnesium, aluminium en titanium. Ook werk je met (sub)systemen variërend in grootte. Van zo klein als een schoenzool tot wel 35 kilo. Om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, staan verschillende hulpmiddelen tot je beschikking, zoals assemblagepalen en tilhulpmiddelen.

Je werkt niet met grote series. Vaak ben je bezig met één tot twee systemen per dag. Voor de meer complexe (sub)systemen neemt het assembleren ongeveer een dag in beslag. En met de wat kleinere (sub)systemen ben je ongeveer 4,5 uur bezig. Er kunnen echter ook repeterende producten zijn die je assembleert.

Ook ben je bezig met:

 • Werken volgens de opgestelde werkinstructies om de gestelde eisen te waarborgen
 • Afnemen van druktesten, lektesten en trillingstesten
 • Kitten, solderen en het uitvoeren van diverse metingen zoals een CMM meting

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Direct dienstverband bij Aeronamic.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Wij willen graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract. Jouw nieuwe collega’s zijn hier gemiddeld 11 jaar in dienst.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris (€ 2.880 – 3.460), reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME, 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Wij geloven dat onze medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • Werken in dagdienst én flexibele werktijden
  Je hebt een 40-urige werkweek, waarbij je vrij bent om jouw werktijden zelf in te delen. Je hebt de mogelijkheid om te starten tussen 07:00 – 10:00 uur en afhankelijk hiervan maak je een werkdag van 8 uur.
 • Bijdrage zorgverzekering
  Omdat Aeronamic jouw gezondheid belangrijk vindt, krijg je een maandelijkse bijdrage van € 165,83 bruto voor je zorgverzekering! Daarnaast biedt Aeronamic elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Voordelige pensioenopbouw
  Aeronamic betaalt 77% van jouw pensioenpremie, dat is meer dan de meeste andere werkgevers!
 • Aeronamic moedigt ontwikkeling aan!
  Wij zijn een groot voorstander van om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij moedigen het volgen van opleidingen, cursussen, trainingen dan ook aan en geven jou hier alle ruimte toe. Dit kan zowel op het gebied van functie of loopbaanmogelijkheden zijn.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en wordt er een feest voor alle medewerkers georganiseerd. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseert Aeronamic om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten ze de feestdagen niet voorbijgaan zonder een tof kerstfeest!

Wat breng je mee als Allround Assemblagemedewerker?

 • Je hebt minimaal een MBO 3 technische opleiding afgerond richting Luchtvaarttechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Automotive.
 • Een kritische blik waarmee je de kwaliteit van je producten bewaakt.
 • Je bent geordend en houd van een nette en opgeruimde werkomgeving

De procedure ziet er als volgt uit:

 • De kennismaking zal zijn met Giulia (HRM) en Madelein (Director Assembly)
 • Bij een positieve kennismaking zal er een meeloopdag plaatsvinden zodat je een goed beeld van de werkzaamheden en het team krijgt.
 • Een goede match vanuit beide kanten? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met Giulia.

Metaalkanjers beheert deze vacature namens Aeronamic. Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Heb je interesse in de vacature bij Aeronamic of behoefte aan meer informatie? Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar chris@metaalkanjers.nl. Liever bellen of whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Chris van de Water op +316 13280796, ook buiten kantoortijden.