Stage Technische Dienst (hbo Mechatronica)

Stage Technische Dienst (hbo Mechatronica)
hbo Almelo - Netherlands Internship
APPLY NOW Block

Aeronamic is een toonaangevende speler in de internationale luchtvaartindustrie, en dat al meer dan 30 jaar! Als innovatief, high-tech bedrijf begeleiden wij ieder half jaar een tiental stagiairs en afstudeerders. De Technische Dienst van onze afdeling Facility heeft vanaf september nog plek voor één hbo-stagiair(e) Mechatronica, die gedurende 20 weken meeloopt en meewerkt aan een mooie en uitdagende opdracht.

Op dit moment wordt er in het voorraadmagazijn (paternoster) via een numeriek toetsenbord een code van een product ingevoerd, waarna deze links- of rechtsom draait om zodoende via de kortste weg bij het betreffende product te komen. Gemiddeld heeft iedere paternoster 30 lades en 12 posities per lade. Het doel van deze opdracht is de oude TTL techniek vervangen voor PLC en touchscreen, waarbij er nieuwe hardware benodigd is voor het aansturen van o.a. de motor. Hierbij dient de besturing van het voorraadmagazijn omgebouwd te worden.

Ben jij een gemotiveerde en zelfstandige hbo-student Mechatronica en lijkt het je leuk om gedurende 20 weken mee te draaien en werkervaring op te doen? Vul dan het application form in of stuur jouw CV met motivatie naar careers@aeronamic.com.