Sr. Quality Engineer

Sr. Quality Engineer
HBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Wil jij bijdragen aan de Mission Zero ambitie van Aeronamic om een world class manufacturer te worden in een duurzame aerospace industrie?

Als Sr. Quality Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair project/programma team waarbij jij waarborgt dat het in serieproductie krijgen en houden van nieuwe of bestaande producten en/of systemen voldoet aan de bijbehorende klanteisen en wet- en regelgeving.

Jouw werkveld varieert van interne operations, supply chain quality tot aan project management. Daarbij gaat het vooral om het verbeteren van de eigen organisatie met betrekking tot kwaliteitsissues en het verbeteren van bedrijfsprocessen en -structuren. Daarnaast bereid je audits voor en begeleid je deze (o.a. NADCAP, AS9100, IL&T) in onze vestigingen in Almelo, Woensdrecht en Sibiu (Roemenië).

Jij beschikt over

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde, Vliegtuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Kennis van productieprocessen, APQP/PPAP, Lean Manufacturing en Zero Defect Plans;
  • Kennis van luchtvaart-kwaliteitsmanagementsystemen (AS9100/AS9110) en werkwijzen zoals AS9102 First Article Inspection;
  • Kennis van luchtvaartregelgeving EASA Part 21 en/of 145 is een pré.

Jij bent communicatief vaardig, een probleemoplosser, resultaatgericht, flexibel en stelt prioriteiten.

Wij bieden

Een afwisselende job in een dynamisch en internationaal opererend bedrijf met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden. 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Prins, Director QA (06-46337914). Wil je solliciteren, klik dan op de Apply Now button of stuur jouw CV en motivatie naar careers@aeronamic.com.