Mechanical Test Engineer

Mechanical Test Engineer
HBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Ga jij als Mechanical Test Engineer de uitdaging aan om nieuwe onderdelen voor de vliegtuigindustrie te testen? Ben jij graag volledig betrokken van conceptfase tot aan het vrijgeven? En is de juiste omschrijving voor jouw creativiteit ”the sky is the limit?!”. Lees dan gauw verder!

Activiteiten

Als Mechanical Test Engineer bij Aeronamic ben jij verantwoordelijk voor het testen van de nieuwste compressoren en hun onderdelen. Jij ontwerpt de opstelling en voert de testen uit.

Naast de compressor zelf zijn ook de onderdelen belangrijk; veel zijn speciaal ontwikkeld, dus er is geen standaard. Jij bepaalt in overleg met de ontwerper hoe te testen en meet vervolgens dat ze goed gemaakt zijn – of besteedt dat uit aan de meetkamer. Samen met de CAD engineers zorg jij ook dat elk meetsysteem op een goede wijze wordt gebouwd. Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast o.a. uit:

  • Helpen van klanttesten; werkt hun systeem en meten zij de juiste dingen, of maken zij fouten die jij al hebt opgelost? Jij helpt ze op weg.
  • Rapporteren van de testresultaten aan je collega’s na jouw eerste analyse.
  • Automatiseren van de testen.

Heb jij…

  • Een afgeronde technische opleiding (bijv. richting Mechanical Engineering, Mechatronica) en/of aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het testen van onderdelen of machines;
  • Ervaring met het testen van specifiek compressoren is een pre;
  • Ervaring met Labview of andere software voor lab-automatisering;
  • Ervaring met Matlab is een pre, evenals ervaring met statistisch testontwerp.

Daarnaast ben jij proactief, zit je bomvol ideeën en krijg je energie van het testen van nieuwe producten. Je beheerst de Engelse taal goed.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dieter ‘t Mannetje (Teamleader Electric Compressors) op 06 – 26 08 46 12. Denk jij na het lezen van deze vacature dé Test Engineer te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘Apply Now’ button op deze pagina of stuur jouw CV en motivatie naar careers@aeronamic.com!

Sollicitatieprocedure

Het eerste kennismakingsgesprek zal met Engineering collega’s Mark en Dieter zijn. Tevens zul je kennismaken met Marion en/of Giulia van HRM. Wanneer deze gesprekken van beide kanten positief worden bevonden, wordt er een meeloopdag gepland waarbij jij enkele uren met één van de engineers meeloopt en kennismaakt met het team om een zo volledig mogelijk beeld te kunnen schetsen!