Mechanical/Electrical Test Engineer

Mechanical/Electrical Test Engineer
HBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Eqib ondersteunt Aeronamic exclusief bij de werving- en selectieprocedure van deze twee vacatures.

Nieuwe onderdelen testen voor de vliegtuigindustrie, dat is jouw uitdaging! Je wordt daarbij volledig betrokken van conceptfase tot het vrijgeven. Zit jij vol ideeën en geldt voor jou ook ‘the sky is the limit’? Dan komen we graag met jou in contact!

“Ondanks dat het bedrijf momenteel gegroeid is naar 150 medewerkers merk je nog altijd het familiegevoel. Niet voor niets werken jouw collega’s hier gemiddeld al 10 jaar! Een ding is zeker: jij gaat je echt thuis voelen in dit multiculturele team waarbij je omringd wordt door technisch specialisten.”

Wat ga jij doen?

Vanwege groei en verdere professionalisering van Aeronamic zijn we op zoek naar zowel een Mechanical Test Engineer als een Electrical Test Engineer. Functies waarin jij verantwoordelijk bent voor het testen van de nieuwste compressoren en hun onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Je ontwerpt testsystemen en voert de testen uit. Veel van deze systemen en onderdelen worden speciaal ontwikkeld, dus geen standaard systemen. Gegarandeerde uitdaging!

Werk jij graag in een high tech wereld, waar jij je ideeën kwijt kunt en waar je een belangrijke bijdrage hebt in de ontwikkeling van systemen voor de (verduurzaming van) luchtvaart en defensie? Dan ben jij de Test Engineer die wij zoeken.

Belangrijkste werkzaamheden als (Mechanical óf Electrical) Test Engineer:

  • Ontwerpen van testsystemen, automatiseren van de testen en samen met de CAD Engineers bouwen van meetsystemen
  • Helpen van klanttesten; werkt hun systeem en meten zij de juiste dingen, of maken zij fouten die jij al hebt opgelost? Jij helpt ze op weg!
  • Rapporteren van de testresultaten aan je collega’s en klanten
  • Deelnemen in optimalisatieprojecten

Wat breng jij mee?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Afgeronde technische hbo-opleiding richting Mechanical Engineer, Electrical Engineer of Mechatronica
  • Ervaring met Labview of andere software voor lab-automatisering
  • Kennis van Python en/of MATLAB zou mooi zijn
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over jouw nieuwe werkgever & collega’s

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Aeronamic ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een ambitieuze hightech organisatie in de vliegtuigbranche die veel investeert in haar medewerkers.

Jij komt terecht in een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar openheid heel belangrijk is. De afdeling is onderverdeeld in mechanische engineers en elektronische engineers die worden aangestuurd door Dieter ’t Mannetje en Ronald van der Meer. De teams bestaan nu uit 15 medewerkers. Je bent gedurende het hele ontwerptraject intensief betrokken.

Solliciteren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan via de ‘Apply now’ button bovenaan deze pagina of via de website van Eqib. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ulrike Leus (Eqib) via u.leus@hr.eqib.nl of 06-10338386.