Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker
MBO 4 Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Wil jij jouw financieel administratieve vaardigheden inzetten binnen een innovatief productiebedrijf dat internationaal actief is in de luchtvaart? Ben jij een teamplayer die ervan houdt met cijfers te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

De functie

Als Financieel Administratief Medewerker werk jij binnen een team van 5 collega’s en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking en vastlegging van de financiële administratie. Je verricht jouw werkzaamheden accuraat en bent iemand die gemakkelijk op collega’s afstapt. Binnen Aeronamic is er een groot aantal financiële processen geautomatiseerd en deze automatisering neemt verder toe, waardoor controle op de invoer steeds belangrijker wordt. Dagelijks is er afstemming nodig met collega’s over mutaties die door hen zijn ingevoerd zoals bestellingen, ontvangst goederen en declaraties. Voor administratieve vragen ben jij het eerste aanspreekpunt.

Aeronamic heeft meerdere B.V.’s waarvoor de administratie wordt verricht. Naast onze hoofdvestiging in Almelo hebben wij ook een vestiging in Woensdrecht. De administratie van onze vestigingen in Roemenië en de VS worden lokaal gevoerd. De voertaal met onze klanten, leveranciers en dochterondernemingen is veelal in het Engels. Je werkt nauw samen met de administrateur en bij afwezigheid ben jij de back-up. Parttime werken (4 dagen per week) is mogelijk in overleg.

Jouw taken zijn:

  • Verzorgen van de crediteuren administratie (middels scansoftware);
  • Controleren van digitaal verwerkte declaraties;
  • Verwerken van creditcard declaraties;
  • Aanmaken en verwerken van betalingen;
  • Voeren van de debiteuren administratie.

Jij beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde administratieve opleiding op MBO 4 niveau;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Affiniteit/ervaring met een (internationale) productie onderneming;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig. Je hebt een pro-actieve houding en bent oplossingsgericht.

Informatie

Voor verdere informatie over deze functie kunt je contact opnemen met Kim Kiers (Administrateur), tel. 0546-542669. Wil je solliciteren? Klik dan op de button in deze vacature of stuur een e-mail met motivatie en CV naar careers@aeronamic.com.