CNC Operator

CNC Operator
MBO 3+ Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Lijkt het je een mooie uitdaging om nauwkeurige onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren? Wil jij multi-inzetbaar zijn op de nieuwste CNC frees- en draaimachines? En werk je graag in een 2-ploegendienst waarbij je vrijdag op tijd klaar bent? Check dan snel deze vacature! 

Het is jouw uitdaging om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren en te zorgen dat ieder product voldoet aan de hoge kwaliteitseisen. Je verspaant met hoge tolerantie tot in de duizendste mm nauwkeurig. Om aan deze eisen te voldoen valt het 100% nameten van ieder product op een 3D meetmachine ook in jouw takenpakket. Je komt niet vast achter één machine te staan, maar bent multi-inzetbaar op alle 15 multitask en draaimachines van o.a. Hermle, Mori Seiki, Okuma en Hembrug. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Als CNC Operator versterk je het zelfsturend team van 16 verspaners verdeeld over een 2-ploegendienst. Samen met dit gemotiveerde team lever je een perfect eindproduct af. Je werkt aan producten vanaf 50mm tot 650mm in enkelstuks en kleine series van max. 10 stuks van voornamelijk titanium, inconel, magnesium en aluminium.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • CNC freesmachines (multitask) en CNC draaibanken zelfstandig ombouwen, instellen en bedienen.
 • Het voorgeprogrammeerde CAD/CAM programma op de machine instellen met Heidenhain of Siemens besturing.
 • De gereedschappen vervangen en instellen en de beitelplaatjes wisselen.
 • Werken volgens de werkinstructies opgesteld door de werkvoorbereiding.
 • Alle producten zelfstandig nameten met een 3D meetmachine van Zeiss.

Wat heeft Aeronamic jou te bieden?

We staan bekend om onze uitstekende arbeidsvoorwaarden – zelfs nog beter dan de Metalektro CAO – en leuke extra’s!

 • Direct dienstverband bij Aeronamic.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. We willen graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris (€ 3.076 – € 4.306 inclusief 15% ploegentoeslag, 3% en 4% bonusuitkering), reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME (Aeronamic betaalt 27% meer van je pensioen t.o.v. andere werkgevers), 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Wij geloven dat onze medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • 2-Ploegendienst inclusief 15% ploegentoeslag.
  Je hebt een 40-urige werkweek waarbij je in een 2-ploegensysteem werkt. De vroege ploeg start om 06:00-14:30 en de late ploeg start om 14:00-23:00 met uitzondering van vrijdag. Op vrijdag mag je al om 20:30 van jouw weekend gaan genieten!
 • Bijdrage ziektekostenverzekering.
  Bij Aeronamic vinden we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk. Je krijgt een maandelijkse bruto bijdrage van 113% van de basispremie van jouw zorgverzekering. Dit is een bedrag van 141 euro per maand. Daarnaast bieden ze elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Voordelige pensioenopbouw.
  We willen medewerkers graag voor de lange termijn binden en betalen daarom een groot deel van jouw pensioenpremie. Normaal gesproken betaalt de werknemer en werkgever ieder 50% pensioenpremie, maar Aeronamic betaalt 77% van jouw pensioenpremie.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en een feest voor alle medewerkers. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseert Aeronamic om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten ze de feestdagen niet voorbij gaan zonder een tof kerstfeest!

Wat breng je mee als CNC operator?

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding en/of aantoonbare ervaring.
 • Ervaring met Heidenhain en/of Siemens is mooi meegenomen, maar geen must.
 • Een kritische blik waarmee je de kwaliteit van je producten bewaakt.
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en bereid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Waar ga je werken?

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. We ontwikkelen, produceren, assembleren en testen deze systemen en verzorgen het onderhoud en de reparatie. Ondanks dat we inmiddels 140 medewerkers hebben – en plannen hebben om hier het komend jaar nog ongeveer 10 medewerkers aan toe te voegen – hebben we altijd het familiegevoel behouden. Een echte hightech organisatie in de vliegtuigbranche die ontzettend veel investeert in zowel de medewerkers als het machinepark waarbij we koploper zijn op het gebied van verduurzamen.

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Aeronamic. Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Aeronamic vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Aeronamic.

Heb je interesse in Aeronamic, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 1825 8902, ook buiten kantooruren.