CNC Operator

CNC Operator
MBO-3 Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Lijkt het je een mooie uitdaging om zeer nauwkeurige onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren? Maak jij graag deel uit van een organisatie waar een familiegevoel heerst? En werk je graag in een 2-ploegendienst waarbij je vrijdag op tijd klaar bent? Check dan snel deze vacature bij Aeronamic in Almelo!

Bij Aeronamic ga jij de uitdaging aan om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren. Ondanks dat jij 140 collega’s krijgt is Aeronamic met name trots op het familiegevoel wat ze door de jaren heen hebben weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 12,5 jaar! Je gaat met nauwe toleranties verspanen tot in de duizendste millimeter. Je werkt aan producten vanaf 50mm tot 650mm in enkelstuks en kleine series van maximaal 10 stuks. Ook werk je voornamelijk met exotische materialen zoals titanium, inconel, magnesium, maar ook met aluminium.

Jij stapt binnen in een hypermodern en schoon machinepark uitgerust met de nieuwste machines! Hier neem jij plaats achter niet één machine, maar wordt je multi-inzetbaar opgeleid op alle draaimachines van onder andere Hembrug, Mori Seiki, INDEX, Weiler en Benzinger of juist op de CNC Freesmachines. Het machinepark is naast deze draaimachines namelijk ook uitgerust met diverse draai-freescombinaties van onder andere Hermle, Okuma, Mori Seiki en GROB. In totaal heeft Aeronamic 18 CNC machines! Je maakt producten die moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen in de vliegtuigindustrie. Daarom meet jij zelfstandig elk product 100% na met een 3D meetmachine van Zeiss. Al jouw werkzaamheden voer jij uit in een 2-ploegensysteem waarbij je in de middagploeg op vrijdagen maar 6 uur hoeft te werken.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • CNC draaibanken zelfstandig ombouwen, instellen en bedienen.
 • Het voorgeprogrammeerde CAD/CAM programma op machines instellen met MAPPPS of Siemens besturing.
 • Gereedschappen vervangen, instellen en de beitelplaatjes wisselen.
 • Werken volgens de werkinstructies opgesteld door jouw collega’s van de werkvoorbereiding

Wat heeft Aeronamic jou te bieden?

Jij gaat het huidige team van 22 collega’s op de afdeling Machining versterken. Samen met dit gemotiveerde team lever jij een perfect eindproduct af! Afhankelijk van jouw werkervaring ga jij de CNC draai- of freesmachines bedienen. Aeronamic staat bekend om haar uitstekende arbeidsvoorwaarden – zelfs nog beter dan de Metalektro CAO – en leuke extra’s!

 • Direct dienstverband bij Aeronamic.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Aeronamic wil graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris en een ploegentoeslag van 15%, reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME (Aeronamic betaalt 77% van jouw pensioenpremie!), 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Aeronamic gelooft dat haar medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • 2-Ploegendienst inclusief 15% ploegentoeslag.
  Je hebt een 40-urige werkweek waarbij je in een 2-ploegensysteem werkt. De vroege ploeg duurt van 06:00 tot 14:30 uur en de late ploeg van 14:00 tot 23:00 uur met uitzondering van vrijdag. Op vrijdag duurt jouw werkdag in de middagploeg maar 6 uur, dus eindig je jouw werkweek met een kortere dienst!
 • Bijdrage ziektekostenverzekering.
  Omdat Aeronamic jouw gezondheid belangrijk vindt krijg je een maandelijkse bijdrage van €157,00 bruto om je aanvullend te kunnen verzekeren! Daarnaast biedt Aeronamic elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en wordt er een feest voor alle medewerkers georganiseerd. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseert Aeronamic om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten ze de feestdagen niet voorbijgaan zonder een tof kerstfeest!

Wat breng je mee als CNC Operator?

 • Je hebt minimaal een MBO 3 technische opleiding afgerond (richting Verspanen) en hebt aantoonbare ervaring in verspanende bewerkingen.
 • Ervaring met MAPPPS en/of Siemens is mooi meegenomen, maar geen must.
 • Een kritische blik waarmee je de kwaliteit van je producten bewaakt.
 • Je bent nooit uitgeleerd en wilt jezelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.

Waar ga je werken?

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Het team ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een echte hightech organisatie in de vliegtuigbranche die ontzettend veel investeert in zowel haar medewerkers als het machinepark waarbij Aeronamic koploper is op het gebied van verduurzamen. Wil jij ook graag aansluiten bij deze hechte familie? Dan kom ik graag met jou in contact!

Heb je interesse in Aeronamic, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met John van Oostende, Director Machining, via 06 – 102 346 14. Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton op deze pagina of mail jouw cv met motivatie naar careers@aeronamic.com!