Business Controller

Business Controller
HBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Het Finance team van Aeronamic breidt uit! De Aeronamic groep opereert in de internationale aerospace markt met vestigingen in Nederland, Roemenië en Amerika. In deze brede, financiële functie (business- en financial control) kom je met veel verschillende werkzaamheden in aanraking. Je bent nauwkeurig in het opstellen van cijfers en bewaakt de (financiële) processen, om als organisatie in control te blijven en tijdig bij te sturen. Je voelt je prettig in een platte organisatie en stapt gemakkelijk op mensen af. Ben jij accuraat, gestructureerd en ben je zelfstartend? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven!

Activiteiten

Als Controller ben jij vanuit Almelo primair verantwoordelijk voor de financiële processen van onze vestiging Aeronamic Services B.V. in Woensdrecht, waar onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden voor de F-35. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie van subsidie- en R&D projecten binnen de Aeronamic groep. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Maken van budgetten, maandrapportages en jaarrekeningen;
  • Maken van financiële analyses en deze bespreken met het management;
  • Monitoren en bijsturen van financiële processen waaronder een juiste kostenverantwoording in verband met subsidieprojecten en FAR (Federal Acquisition Regulation) contracten;
  • Coördineren, documenteren en monitoren van transferpricingbeleid en -transacties.

Heb jij…

  • Ervaring als controller (bij voorkeur in een productieomgeving);
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfseconomie of soortgelijk;
  • De skills om de diepte in te gaan waardoor je financiële rapportages sluitend krijgt en deze ook kunt verklaren, maar weet je ook de vertaling te maken naar de business;
  • Kennis van FAR (Amerikaanse overheids-/defensie contractvoorwaarden) is een pre;
  • Ervaring met transferpricing is een pre.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met IJsbrand Stoutenbeek (VP Finance) op 06 – 30 89 09 18. Denk jij na het lezen van deze vacature dé Controller te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘Apply Now’ button op deze pagina of stuur jouw CV en motivatie naar careers@aeronamic.com!

Sollicitatieprocedure

Het eerste kennismakingsgesprek zal met Finance collega’s IJsbrand en Dinand zijn. Tevens zul je kennismaken met Marion en/of Giulia van HRM. Wanneer deze gesprekken van beide kanten positief worden bevonden, vindt er een vervolggesprek plaats met twee andere collega’s van de afdeling Finance. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met een dagdeel meelopen.