Allround Assemblage Medewerker

Allround Assemblage Medewerker
MBO-3 Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Lijkt het je een mooie uitdaging om (sub)systemen voor de vliegtuigindustrie te demonteren, inspecteren, repararen en assembleren? En maak jij graag deel uit van een organisatie waar een familiegevoel heerst? Check dan snel deze vacature!

Wat ga jij doen?

 • Demonteren van diverse complexe (sub)assemblies;
 • Inspecteren van de gedemonteerde onderdelen;
 • Repareren van de gedemonteerde onderdelen;
 • Assembleren van de diverse (sub)assemblies.

Wat heeft Aeronamic jou te bieden?

Ondanks dat jij 145 collega’s krijgt is Aeronamic met name trots op het familiegevoel wat zij door de jaren heen hebben weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 12,5 jaar! Jij gaat het huidige gemotiveerde team op de afdeling Assembly en R&O versterken en lever jij perfecte (sub)systemen op conform kwaliteitseisen. Aeronamic staat bekend om haar uitstekende arbeidsvoorwaarden – zelfs nog beter dan de Metalektro CAO – en leuke extra’s!

 • Direct dienstverband bij Aeronamic voor minimaal 32 uur per week.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Aeronamic wil graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris, reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME (Aeronamic betaalt 77% van jouw pensioenpremie!), 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Aeronamic gelooft dat haar medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • Bijdrage ziektekostenverzekering.
  Omdat Aeronamic jouw gezondheid belangrijk vindt krijg je een maandelijkse bijdrage van €157,00 bruto om je aanvullend te kunnen verzekeren! Daarnaast biedt Aeronamic elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en worden er diverse feestjes voor alle medewerkers georganiseerd, bijvoorbeeld wanneer collega’s een jubileum hebben of met pensioen gaan. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseert Aeronamic om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten ze de feestdagen niet voorbijgaan zonder een tof kerstfeest!

Wat breng je mee als Allround Assemblage Medewerker?

 • Je hebt minimaal een MBO 3 technische opleiding afgerond (bijvoorbeeld Luchtvaarttechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica);
 • Je hebt een kritische blik waarmee je de kwaliteit van jouw werk te allen tijde bewaakt;
 • Je hebt kennis van de Engelse taal voor het lezen van (product)documentatie;
 • Kunnen werken met software pakketten (onder andere ERP, PLM en eigen applicaties).
 • Je bent nooit uitgeleerd en wilt jezelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.

Waar ga je werken?

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Aeronamic ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een echte hightech organisatie in de vliegtuigbranche die ontzettend veel investeert in haar medewerkers. Wil jij ook graag aansluiten bij deze hechte club? Dan komen wij graag met jou in contact!

Heb je interesse in Aeronamic, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Madelein Van der Jeugd, Director Assembly (Militair) en R&O, via 06 – 186 444 49. Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton op deze pagina of mail jouw cv met motivatie naar careers@aeronamic.com!