Bankwerker

Bankwerker
MBO Almelo - Netherlands Jobs
APPLY NOW Block

Metaalkanjers beheert deze vacature namens Aeronamic.

Bij Aeronamic ga jij de uitdaging aan om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te maken. Ondanks dat jij 150 collega’s krijgt, zijn wij met name trots op het familiegevoel. Dit  hebben wij door de jaren heen weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 11 jaar!

Jij gaat aan de slag op de afdeling Machining. In deze rol werk je met producten van hoge kwaliteit en verschillende materialen, zoals aluminium, titanium en inconel. Jullie zorgen dat de producten voldoen aan alle eisen!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Jij bent zelfstandig bezig met het afbramen van producten. Denk hierbij aan verschillende onderdelen voor de vliegtuigbranche. Naast het afbramen voer je ook nog andere taken uit die bestaan uit: sub assembleren van onderdelen (persen van studs, monteren van helicoils en lijmen van onderdelen). Ook markeer je de onderdelen door gebruik te maken van een lasergraveerbank of via chemical etch marking om er voor te zorgen dat de producten  traceerbaar zijn. Samen met jouw collega’s overleg je om de productie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jullie zorgen dat de planning, productkwaliteit en de voortgang altijd op nummer één staat!

Als Bankwerker werk jij met kleine series van maximaal 20 stuks. Ook kom jij met wel 30 verschillende onderdelen in aanraking. Door het gebruik van een precisiecamera controleer jij of de producten voldoen aan alle maatvoering van  0.07 mm. Hoog precisiewerk! Maar daar draai jij je hand niet voor om!

 Ook dit ga je doen:

 •  Het product nameten met een ruwheidsmeter en contourograaf
 • Handmatig afbramen
 • Het sub-assembleren van onderdelen
 • Lasermarkeren
 • Chemical etch marking

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Direct dienstverband bij Aeronamic.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Wij willen graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract. Jouw nieuwe collega’s zijn hier gemiddeld 11 jaar in dienst.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris (€ 2.750 – 2.950), reiskostenvergoeding (aangepast op jouw reisafstand tot een max. van 50 km), pensioenregeling via Pensioenfonds PME, 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Wij geloven dat onze medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Om dit te belonen ontvang je jaarlijks in november een eindejaarsuitkering van 3% over jouw bruto jaarsalaris. Ook krijg je ieder jaar in juli een middenjaarsuitkering van 4% over jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je een variabele resultaatafhankelijke uitkering van max. 3%. Als medewerker word je dus ontzettend gewaardeerd!
 • Werken in dagdienst én flexibele werktijden
  Je hebt een 40-urige werkweek, waarbij je vrij bent om jouw werktijden zelf in te delen. Je hebt de mogelijkheid om te starten tussen 07:00 – 10:00 uur en afhankelijk hiervan maak je een werkdag van 8 uur.
 • Bijdrage zorgverzekering
  Omdat wij jouw gezondheid belangrijk vinden, krijg je een maandelijkse bijdrage van € 165,83 bruto voor je zorgverzekering! Daarnaast bieden wij elke drie jaar een preventief medisch onderzoek aan.
 • Voordelige pensioenopbouw.
  Wij betalen 77% van jouw pensioenpremie, dat is meer dan de meeste andere werkgevers!
 • Aeronamic moedigt ontwikkeling aan!
  Wij zijn een groot voorstander van jezelf continu te blijven ontwikkelen. Wij moedigen het volgen van opleidingen, cursussen, trainingen aan en geven jou hier alle ruimte toe. Dit kan zowel op het gebied van functie of loopbaanmogelijkheden zijn.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks heb je een leuk teamuitje met jouw afdeling en wordt er een feest voor alle medewerkers georganiseerd. Om het thuisfront er ook bij te betrekken organiseren wij om het jaar een gezellige familiedag. En natuurlijk laten wij de feestdagen niet voorbijgaan zonder een tof kerstfeest!

Wat breng jij mee als Bankwerker?

 • Minimaal een afgeronde mbo 2 opleiding richting metaal(bewerking).
 • Minimaal 1-2 jaren werkervaring in een metaal-maakbedrijf.
 • Werken volgens de gestelde kwaliteitseisen.

De procedure ziet er als volgt uit:

 • De kennismaking zal zijn met Giulia (HRM) en John (Director Machining)
 • Bij een positieve kennismaking zal er een meeloopdag plaatsvinden zodat je een goed beeld van de werkzaamheden krijgt.
 • Een goede match vanuit beide kanten? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met Giulia.

Metaalkanjers beheert deze vacature namens Aeronamic. Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Heb je interesse in deze vacature of behoefte aan meer niformatie? Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar chris@metaalkanjers.nl. Liever bellen of whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Chris van de Water op +316 13280796, ook buiten kantoortijden.